1. Noutati
  2. Mega Auto vă prezintă noua ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE
14.05.2020
STIRI DE LA SKODA

Mega Auto vă prezintă noua ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

Noua linie de echipare a SUV-ului de oraș, cu spirit de aventură și aspect off-road

waew
  • ŠKODA prezintă cea mai recentă versiune a SUV-ului său compact pentru oraș
  • Noul KAMIQ SCOUTLINE este dotat, printre altele, cu roți cu garnituri în nuanța negru mat, elemente de caroserie argintii, jante mari din aliaj de 17 sau 18 inci și lumini spate full LED
  • ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE va fi lansat în iulie 2020.

KAMIQ este primul model din familia SUV-urilor ŠKODA care primește o variantă SCOUTLINE, ce se bazează pe nivelul de echipare AMBITION și poate fi echipat cu oricare dintre motorizările din portofoliu. Acesta constă în trei versiuni pe benzină, una diesel și un G-TEC care funcționează pe gaz natural (CNG). Prin urmare, diferitele motorizări furnizează între 66 kW (90 CP) și 110 kW (150 CP). În plus, ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE vine cu o varietate de treisprezece culori: două normale și unsprezece metalice.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE are un spoiler frontal colorat și, opțional, scuturi de protecție suplimentare și un difuzor spate. Acestea vin în nuanța de argintiu, la fel ca și pragurile laterale, oglinzile retrovizoare și șinele de pe acoperiș. Ecusoanele SCOUTLINE de pe aripile frontale și stopurile full LED vin ca și dotări standard.

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE oferă o cantitate generoasă de spațiu și ornamente decorative specifice, într-un efect de lemn de frasin ca și standard sau un finisaj Dark Brushed opțional. Ventilatoarele de aer și ornamentul de pe bord au un finisaj de crom, iar capacele pedalei au un aspect din aluminiu. Scaunele frontale reglabile pe înălțime au tapițerie specială SCOUTLINE din țesătură respirabilă ThermoFlux și microfibră Suedia. Volanul, maneta frânei de mână și butonul de comutare sunt din piele. Iluminarea ambientală de tip LED îmbină nuanțe de alb și argintiu, în timp ce consola centrală, compartimentele de depozitare în uși, mânerele ușilor și locurile din spate sunt iluminate în alb. În plus, KAMIQ SCOUTLINE oferă lumini pentru citit cu LED și o căptușeală neagră opțională pentru acoperiș.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.