MEGA AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MEGA AUTO.

  1. Noutati
  2. START RABLA PLUS la Mega Auto - ŠKODA Iași
26.03.2020
ACTIUNE

START RABLA PLUS la Mega Auto - ŠKODA Iași

În data de 25.03.2020 a fost dat startul programului RABLA PLUS

FSD

Programul RABLA PLUS a început pe data de 25.03.2020 și oferă în continuare un bonus de 45.000 de lei la achiziționarea unei mașini electrice și de 20.000 de lei pentru o mașină plug-in hybrid. Ediția din acest an a programului RABLA are un buget de 140 de milioane de lei, cu circa 45% mai mare decât anul trecut. La fel ca și până acum, programul RABLA PLUS poate fi accesat împreună cu programul RABLA CLASIC pentru prima suplimentară de 6.500 de lei la casarea unei mașini vechi.

Mega Auto vine în întâmpinarea nevoilor clienților săi cu propria gamă de autoturisme ŠKODA.

ŠKODA CITIGOᵉ iV - CITIGOᵉ iV este prima noastră mașină electrică de serie cu o autonomie de până la 260 de km pentru a vă menține în jurul orașului toată ziua. Dimensiunile sale compacte ascund un interior surprinzător de generos cu sisteme de siguranță și conectivitate de top. Vei fi deosebit de mulțumit de designul elegant și original al CITIGOᵉ iV. Mașina impresionează cu suprafețele sale modelate curat, liniile desenate cu precizie, contururile clare și ferestrele laterale ample.

Control asupra mașinii cu apăsarea unui simplu buton de pe smartphone-ul tău:

  • Verifică nivelul de combustibil
  • Controlează reîncărcarea
  • Pornește aerul condițional înainte de a pleca la drum

Ai rămas fără baterie? Nicio problema! Cu ajutorul unui încărcător de tip fast charger, mașina ta va fi încărcată până la 80% în doar o oră.

Îți dorești mai mult spațiu? Rabatează scaunele din spate pentru a ajunge la o capacitate de 923 l.

ŠKODA SUPERB iV - ŠKODA SUPERB iV ascunde un motor hibrid plug-in avansat care combină avantajele unei mașini electrice și a unei mașini convenționale pentru o acțiune ecologică, dar dinamică.

Pentru a ajunge la muncă în deplină liniște și confort, folosește motorul electric cu o autonomie verificată de până la 62 de km. Astfel, vei avea grijă și de mediul înconjurător, călătorind fără a polua. Pentru călătoriile mai lungi sau vacanțele de familie, te vei putea baza pe motorul pe benzină cu o capacitate de 1.4 l și range de până la 930 km.

Exclusiv la ŠKODA SUPERB iV vom descoperi, în premieră, două noi sisteme de asistență:

  • Trailer Assist  
  • Area View

ŠKODA OCTAVIA iV - ŠKODA OCTAVIA iV este cel de-al doilea model ŠKODA disponibil în varianta hibrid plug-in. Cu un motor electric, ce îți oferă o autonomie de până la 55 de km și un motor pe benzină cu o capacitate de 1.4 l, noua ŠKODA OCTAVIA iV reprezintă combinația ideală între un design atractic, spațiu de depozitare ideal și condus ecologic. 

 

Costin
Jalba

Director Vânzări

Bogdan
Crasneanu

Reprezentant Vânzări

Ionut
Rusu

Reprezentant Vânzări

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.