STIRI DE LA SKODA
20.01.2020

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE

ŠKODA KAMIQ este primul SUV din gamă ce va fi lansat în varianta SCOUTLINE anul acesta la Geneva Motorshow
KAMIQ SCOUTLINE

Mega Auto - ŠKODA Iași vă aduce vești importante de la fabrica de la Mladá Boleslav: Luna aceasta ŠKODA  a anunțat că va adăuga în curând o versiune SCOUTLINE la gama SUV-ului de oraș, KAMIQ. Urmărind linia de lifestyle a nivelului de echipare MONTE CARLO, ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE vine la pachet cu contururi negre ale decupajelor aripilor, accente argintii pe capacele oglinzilor, pe șinele de pe acoperiș și pe spoilerul din spate. Jantele din aliaj vin la dimensiunea de 17 inch, însă clienții pot opta și pentru cele de 18 inch. Pachetul standard cuprinde și stopuri cu LED, împreună cu ornamente de crom pe ramele geamurilor laterale.

Interiorul noului KAMIQ SCOUTLINE va oferi un spațiu generos și ornamente decorative exclusive cu un efect de lemn de frasin ca standard și elemente cromate. Capacele pedalei vor avea un design din aluminiu. În timp ce scaunele frontale reglabile pe înălțime vin cu tapițerie specială SCOUTLINE realizată din țesătură ThermoFlux respirabilă și microfibră Suedia, volanul, maneta frânei de mână și maneta schimbătorului de viteze vor avea finisaje din piele. 

ŠKODA KAMIQ SCOUTLINE va fi disponibil în toate culorile și în toate versiunile de motorizare pe care le găsim la KAMIQ-ul standard.

#skodakamiq #skodaiasi #megaauto #dealerulclientilorexigenti