MEGA AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MEGA AUTO.

  1. Noutati
  2. Noua ŠKODA SUPERB iV acum în showroom-ul Mega Auto din Iași
29.01.2020
NOUTATI IN SHOWROOM

Noua ŠKODA SUPERB iV acum în showroom-ul Mega Auto din Iași

Hybridul plug-in SUPERB iV este primul model ŠKODA electrificat din producția de serie

Skoda Superb iV

Mega Auto, dealerul tău ŠKODA în Iași, te invită să faci cunoștință cu primul model hybrid plug-in din gamă, ŠKODA SUPERB iV. Adresa noastră este DN 28 Iași-Târgu Frumos, Km 10.

Să începem cu cel mai interesant aspect: motorizarea. Ca și motorizare, avem motorul pe benzină 1,4 TSI și motorul electric ce generează împreună 160 kW (218 CP). Autonomia electrică este de până la 56 km, conform WLTP, iar mașina are o autonomie totală de 930 km, la utilizarea sistemului compus din motorul electric și cel pe benzină. Această nouă variantă de propulsie a modelului SUPERB este disponibilă pentru liniile de echipare Ambition și Style, precum și pentru SUPERB SPORTLINE și SUPERB L&K. ŠKODA SUPERB iV și noul sub-brand iV pentru mobilitate electrică au fost lansate în premieră mondială la Bratislava, capitala Slovaciei, în mai 2019. 

ŠKODA AUTO a investit aproximativ 12 milioane de euro în pregătirea unității de producție din Kvasiny, pentru ca aceasta să îndeplinească cerințele specifice primului model electrificat al mărcii ŠKODA. Producția caroseriei și hala de asamblare, de exemplu, au fost modificate în acest sens. Datorită acestor lucrări de reconfigurare și renovare, hibridul plug-in SUPERB iV poate fi acum produs pe aceeași linie de producție ca modelele echipate cu motor cu ardere internă. Întrucât cele două variante sunt construite pe platforme diferite, anumite dotări din secția de fabricare a caroseriei au fost adaptate și respectiv instalate adițional. 

Ba mai mult, ŠKODA a investit continuu în trainingul personalului legat de electromobilitate. În acest scop, s-a construit un nou centru de instruire în Kvasiny. De atunci, aproape 5.500 de membri ai personalului și-au încheiat pregătirea acolo.

Pentru mai multe informații:

📞 0232.211.664

📩 [email protected]

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.