MEGA AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MEGA AUTO.

  1. Noutati
  2. Noua ŠKODA OCTAVIA COMBI acum în showroom-ul Mega Auto
25.05.2020
NOUTATI IN SHOWROOM

Noua ŠKODA OCTAVIA COMBI acum în showroom-ul Mega Auto

Mai spațioasă, mai conectată și mai emotivă!

zx

Cel mai iubit model COMBI din toate timpurile se află acum la Mega Auto, reprezentanța ŠKODA în Iași.

  • OCTAVIA este cel mai vândut model COMBI din Europa și cea mai populară mașină de import din Germania
  • Două treimi din toți cumpărătorii OCTAVIA optează pentru acest design al caroseriei
  • 5 stele obținute la testul de impact Euro NCAP
  • Premiul Red Dot pentru design-ul său deosebit

Un icon reinventat: noua OCTAVIA ne încântă cu un design emotiv și tehnologii inovatoare

  • Debut: afișaj head-up, tehnologie shift-by-wire și scaune ergonomice prietenoase cu spatele și poziția coloanei
  • Propulsii: motor pe benzina și diesel din noua generație EVO ce emit cu până la 80% mai puțin oxid de azot
  • Interior: design nou și tablou de bord pe mai multe niveluri

Mai spațioasă, mai sigură, mai conectată și mai emotivă ca niciodată: odată cu lansarea celei de-a patra generații a bestsellerului său, ŠKODA a ajuns la noi dimensiuni. Noua OCTAVIA este mai lungă și mai încăpătoare decât predecesoarea sa, are un apatament mai mare și este și mai emotivă datorită noului design ŠKODA. Noul concept interior combină o cantitate excelentă de spațiu și o funcționalitate de excepție cu materiale de înaltă calitate și detalii inteligente. Conectivitatea inovatoare și noile sistemele de asistență ridică confortul și siguranța la alt nivel.

Motorizări eficiente

Motoarele diesel din noua generație EVO emit cu până la 80% mai puțin oxid de azot.
Tracțiune integrală și patru opțiuni pentru șasiu, inclusiv controlul dinamic al șasiului
Noua OCTAVIA oferă motoare TDI și TSI moderne, precum și caracteristici aerodinamice optimizate, ce reduc consumul de combustibil și emisiile. Noua OCTAVIA dispune, de asemenea, de noua generaţie a transmisiei manuale MQ281 ce, pentru 1,5 TSI-110 kW, reduce emisiile de CO₂ cu 1,4 g-km conform ciclului WLTP și comparativ cu cutia anterioară, MQ250. Pentru 2,0 TDI/110 kW, emisiile de CO2 sunt mai mici cu 2,4 g/km conform ciclului WLTP și comparativ cu transmisia MQ350. 

Motorizări disponibile:

Motor Transmisie Putere max. CP+Viteză maximă (Km/h) Consum mixt combustibil (l/100 km)
1,5 TSI EVO manuală cu 6 trepte 110 CP - 224 Km/h 5,3-6,7 WLTP
2,0 TDI manuală cu 6 trepte 116 CP - 205 Km/h 3,9-5,1 WLTP
2,0 TDI DSG cu 7 trepte 150 CP - 222 Km/h 4,3-5,4 WLTP

Mai mare și mai atractivă

OCTAVIA COMBI este cu 22 mm mai lungă, în timp ce lățimea a crescut cu 15 mm. Capacitatea portbagajului COMBI, care este cea mai mare din segmentul acesta de automobile, a crescut cu 30 l, la 640 l. Noua mască frontală a mașinii și noile faruri atrag atenția imediat. Dotarea standard include tehnologie LED pentru luminile de întâlnire, de drum și luminile de zi. Luminile de poziție, cele de frână și proiectoarele de ceață dispun, de asemenea, de LED-uri. Barele de plafon cu un design nou, aplatizat, pun și mai bine în valoare silueta modelului OCTAVIA COMBI. Jantele din aliaj de până la 19 inchi conferă tuturor versiunilor o alură plină de forță. În gama de culori exterioare au fost introduse trei noi opțiuni: Negru Crystal, Albastru Lava și Albastru Titan. Pachetul Dynamic este o dotare opţională, la fel ca și ramele cromate de la geamuri și barele eloxate pe plafon.

Farurile Matrix full-LED

Farurile full-LED Matrix sunt oferite opțional și permit șoferului să țină în permanență luminile de drum activate, fără a-i deranja pe ceilalți participanți la trafic.

Interior nou, cu planșă de bord pe mai multe niveluri

Conceptul nou de design interior oferă un volan cu design nou, cu două spițe, ce poate fi echipat opțional cu încălzire și poate fi comandat și în versiune multifuncțională. Volanul multifuncțional are comenzile noi, permițând șoferilor să folosească 14 funcții diferite fără să-și ia mâinile de pe volan.

Sisteme de siguranță în premieră

Sistemele de siguranță, precum asistentul pentru evitarea coliziunilor, asistentul la virare, asistentul de avertizare la ieșirea din mașină și funcția locală de avertizare pentru trafic sunt, de asemenea, noi pentru ŠKODA. Printre alte funcții se numără Area View, Side Assist și tempomatul predictiv, care, împreună cu versiunea actualizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație și sistemul Lane Assist adaptiv, precum și cu asistentul pentru ambuteiaje și Emergency Assist, compun pachetul sistemului Travel Assist. În baza sistemului Hands-on-Detect, acest sistem, de asemenea, verifică dacă șoferul atinge în permanență volanul. În cazul unei coliziuni, ocupanții sunt protejați de cele până la 9 airbag-uri, inclusiv un airbag pentru genunchii șoferului și airbag-uri laterale pentru locurile spate.

Sisteme de infotainment de ultimă oră și afișajul Virtual Cockpit avansat

OCTAVIA oferă spre alegere patru sisteme de infotainment din cea mai nouă generație. Acestea au ecrane cu diametrul între 8,25 și 10 inchi. Anumite sisteme pot fi chiar controlate prin gesturi sau comandă vocală, cu ajutorul asistentului digital Laura. Sistemul de navigație cel mai avansat se numește Columbus și poate, în premieră, afișa hărțile navigației la zoom diferit față de afișajul Virtual Cockpit de 10,25 inchi, afișaj ce a fost, de asemenea, îmbunătățit, fiind acum și mai ușor de folosit. Această nouă funcție de zoom poate fi ajustată cu ajutorul unui așa-numit Touch Slider ce poate fi, de asemenea, folosit pentru reglarea volumului. 

Sistemul de aer condiționat Climatronic cu reglaje pe trei zone și KESSY pentru toate ușile

Noua ediție a celui mai popular model al producătorului auto ceh va fi echipată cu sistem de climatizare manual sau cu sistemul de aer condiționat Climatronic cu reglaj pe două zone în dotarea standard, în funcție de linia de echipare. Sistemul opţional KESSY de acces fără cheie va oferi în viitor un confort chiar și mai ridicat, deoarece oricare dintre cele patru uşi de la OCTAVIA poate fi acum deschisă prima.

Display-ul head-up și scaunele Ergo

Opțional, puteți echipa mașina cu scaunele Ergo ce sunt deosebit de confortabile pentru spate. Printre altele, acestea oferă funcție de masaj și sunt oferite în premieră pentru ŠKODA. În versiunea de top, aceste scaune pot fi, de asemenea, ventilate și sunt distinse cu certificatul Campaniei Germane pentru un Spate mai Sănătos. Display-ul head-up opțional este o altă premieră în gama ŠKODA și proiectează direct pe parbrizul (opțional încălzit) informații importante ca de exemplu viteza, instrucțiunile de navigație, indicatoarele de circulație detectate și sistemele de asistență activate.

Colegii noștri din departamentul Vânzări vă stau la dispoziție pentru informații suplimentare

Bogdan
Crasneanu

Reprezentant Vânzări

Ionut
Rusu

Reprezentant Vânzări

Costin
Jalba

Director Vânzări

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.