ŠKODA CONNECT

Mega Auto - ŠKODA Iași vă prezintă ŠKODA CONNECT, serviciul online menit să vă facă viața cotidiană mai ușoară.
fs

Pachetele ŠKODA Connect conțin:

  • Infotainment Online - Conectaţi sistemul dumneavoastră de infotainment ŠKODA la internet.
  • Care Connect - Legătura proactivă cu distribuitorul dumneavoastră şi funcţia de acces de la distanţă la automobilul dumneavoastră.
  • Serviciul Apel de urgenţă - În cazul unui accident, vi se face automat legătura cu centrala de urgenţe a mărcii ŠKODA.

INFOTAINMENT ONLINE - Din pachetul Infotainment Online fac parte numeroase servicii referitoare la situaţia din trafic, ştiri sau meteo.În video puteţi vedea ce anume vă mai oferă aceste servicii.

CARE CONNECT - Din pachetul Care Connect face parte şi funcţia de Acces de la distanţă şi secţiunea Service. Cu funcţia de Acces de la distanţă şi cu aplicaţia Connect, păstraţi legătura cu automobilul dumneavoastră ŠKODA, prin intermediul smartphone-ului dumneavoastră. Astfel, puteţi controla de la distanţă numeroase funcţii şi puteţi găsi rapid maşina într-un oraş necunoscut, folosind funcţia care vă indică locul unde este parcată maşina. În video puteţi vedea ce vă oferă aceste servicii.

Serviciul Apel de urgenţă - Dacă la un accident mai grav sunt declanşate airbag-urile, automobilul iniţiază automat legătura cu Centrale de urgenţe ŠKODA.Totodată sunt transmise date cu privire la locul în care se află automobilul, direcţia de deplasare, numărul ocupanţilor şi anvergura avariilor. Sistemul poate fi declanşat şi de către ocupanţi, de exemplu dacă sunt martori ai unui accident. Pentru aceasta, ei trebuie să acţioneze butonul corespunzător. Astfel, sistemul de apel de urgenţă asigură asistenţă de urgenţă, imediată şi profesionistă. Până la sosirea asistenţei, legătura telefonică cu centrala de urgenţe rămâne activă. 

Pentru mai multe detalii, apelează la unul din colegii noștri.

Costin
Jalba

Director Vânzări

Bogdan
Crasneanu

Reprezentant Vânzări

Ionut
Rusu

Reprezentant Vânzări