La Mega Auto - ŠKODA Iași ai parte de garanție pe viață la vopsitoria auto

Certificatul proprietarului
gfd

Devino clientul nostru și proprietarul unui Certificat ce îți garantează faptul că reparațiile de vopsire efectuate în atelierul Mega Auto sunt lipsite de defecte materiale și vor continua să fie garantate pentru întreaga viață a autovehiculului.

O viață de frumusețe

Vă doriți tot ce este mai bun pentru mașina dumneavoastră, mai ales când vine vorba de înfățișare. De aceea nu vă mulțumiți cu o finisare care vă va dezamăgi mai târziu. Revopsirea unui vehicul este o sarcină delicată. Rezultatul final depinde atât de produsele de vopsire utilizate, cât și de procesul în sine. Responsabilitatea producătorului de vopsele este de a furniza produse de calitate constantă, în timp ce procesul corect de aplicare este responsabilitatea noastră. Suntem fericiți să vă anunțăm că tinichigii, pregătitorii și vopsitorii noștri, instruiți de către furnizorii noștri, urmează în mod strict instrucțiunile pentru repararea corectă.

Funcționează astfel

Conform Programului de Garanție pe Viață, veți primi un certificat de la atelierul Mega Auto care va garanta că reparațiile de vopsire efectuate vehiculului dumneavoastră sunt lipsite de defecte materiale și defecte de aplicare. Garanția se acordă pentru piesele vopsite integral, atunci când se aplică procedura completă de vopsitorie (primer, filler, vopsea, lac). Dacă apare o problemă, trebuie doar să aduceți vehiculul înapoi iar atelierul va rezolva situația.

Asigurarea dumneavoastră pentru o lucrare de calitate

Programul de Garanție pe Viață  este asigurarea dumneavoastră pentru o lucrare profesionistă și de calitate. Asta deoarece personalul nostru a fost supus unui training riguros în acest sens și deține o experiență îndelungată în cadrul atelierului de tinichigerie de la Mega Auto.

Alege programul nostru de Garanție pe Viață și bucură-te de calitate îndelungată. Îți garantăm o lucrare fără:

  • Crăpături
  • Fisuri
  • Opacitate
  • Exfoliere
  • Cretare
  • Decolorare

Pentru informații suplimentare, puteți discuta cu reprezentanții departamentului nostru de tinichigerie:

  • E-mail Mega Auto - office@megaauto.ro
  • Sorin (Șef de Atelier) - 0722271041 sorin.baciu@megaauto.ro
  • Ciprian (Coordonator Accidente) - 0726730826 ciprian.craciun@megaauto.ro

Sorin
Baciu

Șef Atelier Tinichigerie

Ciprian
Craciun

Consilier Service Tinichigerie