MEGA AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MEGA AUTO.

  1. Noutati
  2. ŠKODA ENYAQ, primul SUV 100% electric din gamă, va fi disponibil în mai multe versiuni
07.05.2020
PREZENTARE

ŠKODA ENYAQ, primul SUV 100% electric din gamă, va fi disponibil în mai multe versiuni

Tracțiune spate, tracțiune integrala și 5 moduri diferite de condus

da

La 4.685 de milimetri lungime și 1.877 lățime, SUV-ul electric ENYAQ iV va fi puțin mai mic decât ŠKODA KODIAQ. Dar înălțimea sa de 1.618 milimetri este un semn clar că ENYAQ iV va avea calități mai dinamice. Chiar și așa, cumpărătorii primului SUV electric de la ŠKODA pot aștepta cu nerăbdare un interior spațios care să dea impresia unui living. Acest lucru este subliniat de noul concept interior: clienții pot alege din diferite versiuni și ŠKODA, pentru prima dată într-o mașină produsă în masă, folosește materiale durabile precum pielea bronzată cu extract de măsline.
Spațiul interior generos al ENYAQ iV găzduiește bateria de tracțiune pe podeaua vehiculului, lăsând spațiul maxim posibil pentru ocupanți. Portbagajul de 585 litri este o dovadă că mașina este cu adevărat spațioasă. Drept urmare, ŠKODA ENYAQ iV va fi atât un vehicul electric, cât și unul practic.

Clienții își pot cumpăra ŠKODA ENYAQ iV în diferite versiuni de proiectare: fie cu tracțiune spate, fie cu tracțiune integrală, cu trei capacități diferite ale bateriei și cinci moduri diferite de condus. Modelul de bază va fi ŠKODA ENYAQ iV 50 cu o capacitate a bateriei de 55 kWh, care va avea un motor electric de 109 kW montat pe puntea spate și va livra o autonomie de până la 340 de kilometri pe sarcină. În continuare, va fi ŠKODA ENYAQ iV 60 cu un motor electric de 132 kW și o baterie de 62 kWh. Această versiune va avea o autonomie de 390 de kilometri.

Versiunea de top cu o autonomie de până la 500 de kilometri, va fi oferită de ŠKODA ENYAQ iV 80 cu o capacitate a bateriei de 82 kWh și un motor electric de 150 kW. Cele două versiuni cu tracțiune integrală vor avea și bateria cu cea mai mare capacitate și un al doilea motor electric în față, în plus față de cea de pe puntea din spate. ŠKODA ENYAQ iV 80X va oferi 195 kW de putere, în timp ce RS-ul sportiv va furniza 225 kW. Versiunea cea mai dinamică va accelera de la oprire la 100 km / h în 6,2 secunde și va avea o viteză maximă de 180 km / h. Ambele versiuni cu tracțiune integrală vor avea o autonomie maximă de 460 de kilometri.

Capacitatea de încărcare va fi de până la 125 kW, ceea ce va face posibilă încărcarea bateriei de la 10% la 80% în doar 40 de minute.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.