MEGA AUTO Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la MEGA AUTO.

 1. Noutati
 2. Profită acum de Avantajele Client pentru noua ŠKODA OCTAVIA
19.10.2020
ACTIUNE

Profită acum de Avantajele Client pentru noua ŠKODA OCTAVIA

Mai multe opțiuni la același preț

d

1. Pachet Cleverpack Style cu Avantaj Client de  3.100 EURO cu TVA inclus

2. Pachet Cleverpack Ambition cu Avantaj Client de 2.300 EURO cu TVA inclus

Trăiește în modul tău unic alături de cea mai bună ŠKODA OCTAVIA din toate timpurile.

Noua ŠKODA OCTAVIA este la fel de versatilă în orice situație, fie că vorbim de întâniri de afaceri sau de deplasări cu familia. Dimensiunile sale compacte, sistemele de asistență șofer de ultimă generație și confortul excepțional o fac perfectă atât pentru traficul din oraș, cât și pentru traseele lungi.

Cu proporțiile sale perfecte, suprafețele îngrijite și aerodinamica îmbunătățită, noua OCTAVIA are o prezență elegantă și, în aceași timp, sportivă. Așa cum ne-am obișnuit, ŠKODA OCTAVIA și-a păstrat designul atemporal.  

Ce vei experimenta cu ŠKODA OCTAVIA?

Fie că ești în căutarea unui vehicul pentru serviciu, a unei mașini pentru întreaga familie, a unui partener pentru excursii în mediul rural sau toate acestea împreună, noua OCTAVIA este ideală în orice situație.

Pur și simplu inteligentă!

ŠKODA a extins lista caracteristicilor sale marca Simply Clever pentru noua OCTAVIA pentru a oferi șoferului și pasagerilor cel mai înalt grad de funcționalitate și confort.

Noua ŠKODA OCTAVIA beneficiază de cele mai noi caracteristici Simply Clever:

 • Dispozitiv practic de completare a soluției AdBlue®, compatibil și cu pompele pentru camioane
 • Două buzunare pentru smartphone pe spătarele frontale
 • Cârligul de remorcare retractabil electric
 • Pâlnia integrată în capacul rezervorului de lichid de spălare a parbrizului
 • Compartimentul de depozitare în portierele din față, cu umbrelă și perie pentru zăpadă
 • Plasele pentru portbagaj cu sistem confortabil de deschidere SigmaQuick
 • Jaluzelele retractabile pentru geamurile ușilor spate
 • Canalele speciale de scurgere a apei pentru parbriz
 • Hayonul electric cu funcție tip-to-close și pedală virtuală
 • Buzunar multifuncțional de depozitare
 • Suportul Easy Open pentru pahare
 • Covorașul dublu pentru portbagaj
 • Suportul pentru tabletă pe tetiere și pentru cotiera din spate
 • Suportul pentru tichete montantul A
 • Recipientul pentru resturi în panoul portierei
 • Suportul pentru dispozitive multimedia
 • Cârligele pentru genți în portbagaj
 • Elemente Cargo de fixare în portbagaj (inclusiv pentru podeaua falsă a portbagajului)
 • Spațiile pentru sticle de 1,5 litri în portierele din față și din spate
 • Racleta de gheață în clapeta rezervorului de combustibil, cu dispozitiv pentru măsurarea adâncimii profilului anvelopelor
 • Spațiu pentru vesta reflectorizantă în fiecare portieră
 • Sistemul electric de blocare pentru siguranța copiilor
 • Compartiment de depozitare pentru sistemul de acoperire a portbagajului sub podeaua falsă a portbagajului
 • Husă detașabilă pentru schiuri

Confort și siguranță: afișajul frontal și scaunele ergonomice își fac și ele debutul o dată cu noua ŠKODA OCTAVIA

ŠKODA a echipat noua OCTAVIA cu numeroase caracteristici de siguranță și confort rezervate de obicei vehiculelor de nivel superior. Afișajul head-up, de exemplu, care proiectează cele mai importante informații direct pe parbriz în vederea clară a șoferului, debutează la ŠKODA. Alte caracteristici noi includ scaunele ergonomice opționale, variantele de vârf fiind ventilate și purtând sigiliul de aprobare al Campaniei Germane pentru un Spate mai Sănătos.

Interior nou, cu planșă de bord pe mai multe niveluri

Conceptul nou de design interior oferă un volan cu design nou, cu două spițe, ce poate fi echipat opțional cu încălzire și poate fi comandat și în versiune multifuncțională.  Volanul multifuncțional are comenzile noi, permițând șoferilor să folosească 14 funcții diferite fără să-și ia mâinile de pe volan. La bordul care, de asemenea, are design nou, se observă structura modulară, aranjată pe mai multe niveluri, precum și display-ul central montat fără suport în spate. Consola centrală este elegantă, aerisită și rafinată cu detalii cromate, la fel ca panourile ușilor și mânerele ușilor. Materiale maleabile noi conferă interiorului un aspect premium, iar iluminarea ambientală cu LED adaugă tușe speciale de design pentru portierele din față și pentru bord, iluminându-le indirect. Șoferul poate selecta din până la 30 de nuanțe RGB și poate chiar alege o culoare pentru bord și ușile frontale și alta pentru zona picioarelor. De asemenea, el poate alege scenarii coordonate de iluminare.

 

DSG cu tehnologe shift-by-wire și farurile Matrix full-LED

Noua OCTAVIA este prima ŠKODA ce face uz de tehnologia shift-by-wire pentru operarea transmisiei DSG. Aceasta transmite electronic selecțiile șoferului către cutia de viteze. În locul familiarului levier DSG, acum se găsește un nou modul de comandă poziționat în consola centrală, cu un mic comutator pentru selectarea modurilor, plus butonul P pentru parcare. Farurile full-LED Matrix sunt oferite opțional și permit șoferului să țină în permanență luminile de drum activate, fără a-i deranja pe ceilalți participanți la trafic. Blocurile optice spate full-LED au integrate elemente cristaline de design și sunt, alături de luminile de semnalizare dinamice și funcţia animată Coming Home/Leaving Home, alte dotări opționale atractive.

Sistemele de siguranță, precum asistentul pentru evitarea coliziunilor, asistentul la virare, asistentul de avertizare la ieșirea din mașină și funcția locală de avertizare pentru trafic sunt, de asemenea, noi pentru ŠKODA. Printre alte funcții se numără Area View, Side Assist și tempomatul predictiv, care, împreună cu versiunea actualizată a funcției de identificare a indicatoarelor de circulație și sistemul Lane Assist adaptiv, precum și cu asistentul pentru ambuteiaje și Emergency Assist, compun pachetul sistemului Travel Assist. În baza sistemului Hands-on-Detect, acest sistem, de asemenea, verifică dacă șoferul atinge în permanență volanul. În cazul unei coliziuni, ocupanții sunt protejați de cele până la 9 airbag-uri, inclusiv un airbag pentru genunchii șoferului și airbag-uri laterale pentru locurile spate.

Sistemul de aer condiționat Climatronic cu reglaje pe trei zone și KESSY pentru toate ușile

Noua ediție a celui mai popular model al producătorului auto ceh va fi echipată cu sistem climatizare manual sau cu sistemul de aer condiționat Climatronic cu reglaj pe două zone în dotarea standard, în funcție de linia de echipare. Sistemul climatizare Climatronic cu reglaje pe trei zone e o dotare opțională. Parbrizul încălzit este, de asemenea, o dotare opțională și funcționează pe baza unei folii conductiv cu argint. Sistemul opţional KESSY de acces fără cheie va oferi în viitor un confort chiar și mai ridicat, deoarece oricare dintre cele patru uşi de la OCTAVIA poate fi acum deschisă prima. Toate versiunile modelului nou dispun acum de un buton ce permite pornirea confortabilă a motorului, de geamuri laterale electrice și de frâna de parcare electromecanică, ce este o altă premieră pentru ŠKODA.

Noua OCTAVIA este prima ŠKODA ce face uz te tehnologia shift-by-wire pentru transmisia automată DSG. Astfel, selectorul nu mai este conectat mecanic la cutia de viteze. În schimb, comenzile se transmit electronic. Astfel se economisește spațiu și se deschid noi opțiuni pentru design. În locul familiarului levier DSG, acum se găsește un nou modul de comandă poziționat în consola centrală, cu un mic comutator pentru selectarea modurilor: R (marșarier), N (neutru) și D/S (drive/sport), plus butonul P pentru parcare.

Farurile full-LED Matrix opționale

Cea mai nouă ediție a modelului principal al mărcii poate fi comandată acum cu farurile inovatoare full-LED Matrix, cu module separate pentru luminile de drum și cele de întâlnire.

Sistemul optimizat de protecţie proactivă a ocupanţilor în caz de accident

În cazul riscului unei coliziuni, sistemul optimizat de protecţie proactivă a ocupanţilor, Crew Protect Assist, va pregăti mașina și ocupanții pentru coliziunea iminentă frontală sau posterioară, sau chiar pentru răsturnarea mașinii. Centurile de siguranţă din față sunt astfel tensionate imediat ce senzorii ESC detectează frânarea bruscă sau senzorii radar din față detectează un risc de coliziune în fața mașinii. Noua versiune a sistemului de protecţie proactivă a ocupanţilor Crew Protect Assist face uz și de informaţiile de la senzorul de răsturnare și de senzorii radar din spatele mașinii. Dacă automobilul începe să derapeze sau riscă să se răstoarne, sistemul închide geamurile lăsând deschisă doar o fantă de 55 mm. Asistentul va închide și plafonul panoramic. Dacă radarul din spate detectează riscul de coliziune din spate, sistemul de protecţie proactivă a ocupanţilor va activa luminile de avarie. În cazul unui accident, mașina protejează ocupanţii, cu până la nouă airbag-uri. După un impact, sistemul de frânare Multi Collision Brake oprește mașina pe loc și previne continuarea deplasării necontrolate a maşinii.

Tehnologii digitale: sisteme moderne de infotainment și conectivitate excelentă

Sunt oferite patru sisteme diferite de infotainment din gama matricei modulare de sisteme de infotainment a Grupului Volkswagen. Chiar și sistemul Swing, cel ce marchează intrarea în gama de sisteme de infotainment, are ecran tactil de 8,25 inchi ce poate fi personalizat și dispune de tuner DAB. Smartphone-urile pot fi interconectate în baza tehnologiei wireless SmartLink și Android Auto, Apple CarPlay sau Android MirrorLink™, oferind acces la aplicații de infotainment, precum cele pentru informații meteo sau știri. În acest scop, OCTAVIA este în permanență on-line, grație eSIM-ului integrat.

Servicii on-line mobile ŠKODA Connect

eSIM-ul integrat oferă acces la serviciile on-line mobile ŠKODA Connect. Aici este inclus și serviciul eCall ce este obligatoriu în UE și care solicită automat asistență de urgență în cazul unui accident, precum și serviciul Service Proactive (apel în caz de pană), care transmite poziția și starea automobilului către serviciul de asistență rutieră, în cazul unei probleme tehnice. Raportul privind Starea Autovehiculului este acum generat automat de fiecare dată când este decuplat contactul maşinii. Totodată, funcția de Programare la service permite menținerea contactului cu service-ul, pentru a putea primi notificări de service, a putea stabili programări la service sau transmite datele relevante în cazul unei pene. Funcția de acces de la distanță ce poate fi folosită în baza aplicației ŠKODA Connect sau a portalului ŠKODA Connect le permite proprietarilor automobilelor să acceseze, de exemplu, informații cu privire la automobil și călătorii, să vadă unde se află mașina parcată și să activeze funcțiile Alarmă și Lumini ce pot fi controlate de la distanță, pentru a găsi mai ușor mașina în parcare. Astfel pot fi, de asemenea, deschise sau închise geamurile și pot fi descuiate și încuiate portierele. Serviciile Infotainment Online fac uz de date de pe internet și oferă calculații de rute, informații din trafic în timp real și ajutor în căutarea stațiilor de alimentare și a locurilor de parcare. Utilizatorii pot adăuga cu ușurință pachete de date pentru serviciile de streaming sau pentru hotspot-ul WiFi.

Pentru mai multe informații și programări la test drive:

Telefon: 0232211664

E-mail: [email protected]

Alexandru
Iriciuc

Director Vânzări

Bogdan
Crasneanu

Reprezentant Vânzări

Ionut
Rusu

Reprezentant Vânzări

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.