PREZENTARE
12.03.2020

Mega Auto, reprezentanța ŠKODA în Iași, vă prezintă ŠKODA SUPERB SCOUT

Un combi multifuncțional elegant și pregătit pentru orice tip de teren
FS
  • SUPERB SCOUT este disponibil exclusiv cu cel mai puternic motor pe benzină sau cu cel mai puternic motor diesel din gama SUPERB
  • Noua versiune de echipare a modelului din vârful gamei ŠKODA se bucură de o popularitate tot mai mare
  • Noua versiune a navei amiral ŠKODA oferă spațiu interior extrem de generos și flexibilitate excelentă, cu tracțiune integrală și Pachetul pentru drumuri grele

Începând cu mijlocul anului 2019, ŠKODA oferă a treia generație a navei sale amiral și în versiunea robustă SCOUT. Este astfel prima generație SUPERB ce intră în familia de aventurieri. În acest fel, producătorul continuă tradiția familiei SCOUT, din care fac parte OCTAVIA SCOUT, KODIAQ SCOUT și KAROQ SCOUT. SUPERB SCOUT este disponibil exclusiv în versiunea COMBI, cu accente de off-road implementate în design, plus calități excelente în off-road datorită optimizărilor aduse caroseriei și a sistemului de tracțiune integrală inclus în dotarea standard, precum și a Pachetului pentru drumuri grele, ce ridică garda la sol cu 15 mm și asigură protecția adițională a motorului și a elementelor trenului de rulare. Având cea mai mare capacitate a portbagajului din segment, între 660 și 1.950 l, automobilul permite transportul echipamentului voluminos pentru activitățile de outdoor, ca de exemplu a mountainbike-urilor. Mai mult, având capacitatea de tractare de 2.200 kg, SUPERB SCOUT este, de asemenea, ideal pentru tractarea bărcilor sau a rulotelor, de exemplu.

Tracțiunea integrală oferă avantaje inclusiv pe teren uscat

Sistemul de tracțiune integrală cu care este echipat SUPERB SCOUT în dotarea standard oferă avantaje enorme în excursiile în afara drumurilor asfaltate, ca de exemplu pe macadam, noroi sau zăpadă. Dar antrenarea punților față și spate asigură tracțiune optimizată și stabilitatea la condus și în multe alte situații, chiar și pe asfaltul uscat, deoarece în cazul în care roțile din față își pierd tracțiunea în condiții normale de mers, cuplajul hidraulic multi-disc controlat electronic, cu a cincea generație de tehnologie, va transmite o parte a cuplului spre roțile din spate - în doar câteva milisecunde.

Detalii robuste pentru caroserie și decor și tapițerie specială la interior

Look-ul de aventurier al modelului ŠKODA SUPERB SCOUT se datorează mai multor detalii speciale: alături de barele de protecție robuste din față și din spate, la exterior se evidențiază scutul cu efect de aluminiu, precum și aplicațiile din plastic ce protejează pasajele roților, pragurile laterale și părțile inferioare ale portierelor. Barele de plafon și decorul de la geamurile laterale sunt cromate, iar oglinzile exterioare au finisaj cu aspect de aluminiu. Jantele opționale din aliaj ușor de 18 inchi Braga au două nuanțe subliniază alura robustă a mașinii, la fel ca opțiunea Manaslu de 19 inchi. Și la interior stilul este specific gamei SCOUT, caracterizat de decorul cu efect de lemn, scaunele acoperite cu un material textil specific cu cusături contrastante sau, opțional, cu combinația Alcantara/piele. 

Motoare puternice și eficiente

ŠKODA SUPERB SCOUT este disponibilă exclusiv cu motorul cel mai puternic pe benzină sau motorul diesel cel mai puternic din gama SUPERB. Motorul 2,0 TDI generează 140 kW (190 CP) și un cuplu maxim de 400 Nm. Motorul 2,0 TSI generează o putere maximă de 200 kW (272 CP) și un cuplu maxim de 350 Nm. Suplimentar față de tracțiunea integrală inclusă în dotarea standard, ambele variante sunt echipate cu transmisia automată DSG cu 7 trepte și sunt deosebit de eficiente datorită tehnologiei Start-Stop și a funcției de recuperare a energiei de frânare. Modul Off-road adițional din meniul Driving Mode Select contribuie la calitățile specifice de off-road. Suspensiile adaptive DCC sunt o dotare opțională.

 

Faruri full-LED Matrix sunt o dotare deosebit de populară între clienții modelului SCOUT

Farurile full-LED Matrix opționale sunt o dotare la mare căutare între clienții modelului ŠKODA SUPERB SCOUT. Sistemul inteligent a fost comandat pentru 93% dintre autovehiculele livrate și ajută șoferii să conducă cu luminile de drum activate în permanență, fără a-i deranja însă pe ceilalți participanți la trafic.

Bogdan
Crasneanu

Reprezentant Vânzări

Ionut
Rusu

Reprezentant Vânzări

Costin
Jalba

Director Vânzări