STIRI DE LA SKODA
11.05.2021

Caravana ŠKODA 14-16 mai la ERA Shopping Park Iași

Chiar daca ai planuri în weekend te așteptăm la Caravana ŠKODA!
abc

Chiar dacă ai planuri weekend-ul acesta, reîncarcă-ți viața și vino la Caravana ŠKODA, pentru a face cunoștință cu ENYAQ iV, primul SUV 100% electric al brand-ului ŠKODA.

Primul eveniment din seria Caravanelor, ce a avut loc acum 2 ani,  în Grădina Palas, urmat de Caravana organizată în Piata Civică Vaslui, a atras numeroși doritori de test drive și fani ai mărcii ŠKODA. Mega Auto vă bucură în continuare cu sesiuni de drive test, concursuri, premii și activități pentru cei mici. Pentru ca toate acestea să se poată desfășura în deplină siguranță, toate măsurile igienico-sanitare vor fi asigurate de MEGA LIFE CARE conform legislației în vigoare.

La Caravană vor putea fi testate modele precum:SUPERB, OCTAVIA, KODIAQ, KAROQ, KAMIQ și alte modele îndrăgite. Toate acestea într-o diversitate de niveluri de echipare și motorizări.

Parcul auto este completat de gama electrificată ŠKODA în care puteți face cunoștiință cu SUPERB iV, OCTAVIA iV și PRIMUL SUV 100% ELECTRIC,  ENYAQ iV.

 

Pe pagina de Facebook: Mega Auto – Skoda Iasi se pot urmări toate detaliile desfășurării caravanei: https://www.facebook.com/SkodaIasi 

Finanțator oficial al evenimentului: Porsche Finance Group România.

Prin intermediul partenerilor noștri de la Porsche Finance Group România vă punem la dispoziție o gamă variată de modalități de finanțare și asigurare, precum și oferte atractive pentru persoanele fizice, cât și pentru persoanele juridice.

Pentru informații suplimentare:

Telefon: 0232211664

E-mail office@megaauto.ro