Testează și cere ofertă pentru ŠKODA KODIAQ doar la Mega Auto, dealerul tău ŠKODA în Iași

ŠKODA KODIAQ de la 27.670 EURO cu TVA inclus + discount adițional prin programul REMAT
Skoda Kodiaq

De la începutul anului 2017, ŠKODA KODIAQ devine un mândru reprezentant al gamei de modele ŠKODA.

Primul SUV de talie mare al producătorului auto ceh, fabricat la unitatea de producţie din Kvasiny, oferă toate punctele forte ale mărcii: funcţionalitate atent concepută, spaţiu interior superior, inclusiv cel mai mare portbagaj din gama sa.

Modelul deține 3 motorizări, două motoare TSI  de 1.5 si 2.0 și unul TDI de 2.0 l. Ambele motorizări au o injecție directă turbocompresată și respectă standardele de emisii EU6. Toate motoarele au, de asemenea, un sistem Stop-Start, recuperarea energiei la frânare și un sistem puternic de management termic, care contribuie la un consum redus, în ciuda unei puternice livrări de energie.

ŠKODA KODIAQ este o prezenţă inconfundabilă pe şosele, datorită designului său impresionant, cu faruri înguste, care, pentru prima dată la o ŠKODA, sunt disponibile cu tehnologie full-LED. Farurile full-LED sunt echipate cu AFS, proiectoare de ceaţă cu LED integrate, inclusiv funcţia Cornering, precum şi cu lumini de zi cu LED. Aceste faruri sunt oferite ca dotare opţională pentru nivelul de echipare Ambition şi ca dotare standard pentru nivelul de echipare Style.

ŠKODA KODIAQ este echipat cu blocuri optice spate cu LED, indiferent de linia de echipare. Sunt disponibile două versiuni: BASIC şi TOP.

Pentru scaunele faţă şi spate ale modelului KODIAQ sunt oferite numeroase funcţii pentru confort. Opţional, scaunele faţă pot fi încălzite, ventilate şi reglate electronic. Pentru scaunul pasagerului din faţă este disponibilă şi o funcţie de memorie. Datorită arcurilor pretensionate, protecțiile pentru marginea uşilor ies automat la deschiderea portierelor, prevenind intrarea în contact a marginilor metalice ale uşilor cu peretele garajului sau cu maşina învecinată. La închiderea uşii, protecţia intră la loc. Simply Clever!

Pentru a asigura un nivel de siguranţă de top pentru ocupanţi şi pentru ceilalţi participanţi la trafic, KODIAQ este echipat cu numeroase sisteme de ultimă oră, pe bază de cameră video, radar şi senzori.

Cele mai importante inovaţii în domeniul sistemelor de asistenţă pentru siguranţă sunt: Area View, Trailer Assist și Funcția de recunoaștere a pietonilor.

În prezent, inovaţiile tehnice penetrează toate straturile industriei şi ale societăţii. ŠKODA reacţionează la cerinţele în permanentă creștere ale digitalizării. În acest sens, am creat ŠKODA CONNECT.

Pentru mai multe informații, apelează cu încredere la echipa noastră de Vânzări:

Ionuț - 0728.116.767

Bogdan - 0766.092.545

Costin - 0769.221.201