Inapoi Bentley Bentley Exp 12 Speed 6E Hybrid

Bentley Exp 12 Speed 6E Hybrid

Design exterior

Efectuand debutul la Salonul Auto de la Geneva International 2017, conceptul EXP 12 Speed 6e reprezinta o declaratie indrazneata despre viitorul masinilor electrice - si a mobilitatii luxoase. Prima masina sport de lux din lume - si o invitatie deschisa pentru public, pentru a oferi un feedback in ceea ce priveste viziunea lui Bentley pentru drumul care urmeaza.
Carcasa exterioara a caroseriei este o expresie eleganta a designului masinilor sport, inspirata de arhitectura contemporana, fuselajele aeronavelor si geometria lumii.
Consola scurta din fata, capota lunga si aspectul lat, plantat, toate contribuie la un sentiment inconfundabil al vitezei, in timp ce grila iconica are o finisare fina din otel inoxidabil.

Propulsie electrica

Nu toate autoturismele noi sunt cu adevarat inovatoare. Cu toate acestea, EXP 12 Speed 6e este mult mai mult decat o masina. Acesta reprezinta un prim pas spre o calatorie care va schimba modul in care soferii de astazi se gandesc la mobilitate si la ce poate fi. De la incarcarea rapida si accelerarea rapida la o lume a serviciilor legate de stilul de viata, in care software-ul de bord raspunde la o intrare vocala, lumea transporturilor de lux se va schimba incomensurabil.
Masina viitorului va fi mai luxoasa, mai durabila si mai autonoma decat oricand.