Inapoi Lexus Lexus LS 500h

Lexus LS 500h

Cere oferta

Pret de lista 83.000 € Fara TVA

Pret promotional 81.000 € Fara TVA

Discount 2.000 € Fara TVA

Creat pentru a deschide drumuri

Rezultatul unei calatorii creative de cinci ani, a cincea generatie Lexus transforma sedanul de lux intr-o forma de arta complet noua. Designerii nostri au impins intotdeauna granitele, dar acest ultim LS extinde frontierele tehnologiei. Reproiectat complet, LS ofera agilitate excelenta de manevrare si performanta extraordinara, dar refuza sa compromita confortul, luxul si designul.

Ospitalitate si siguranta

Inspirat de ospitalitatea japoneza, atunci cand atingeti manerul usii, noul LS se ridica pentru a va intampina si a va ajuta sa intrati, in timp ce scaunele din fata se coboara automat, pentru a va facilita asezarea la volan.
Noul model 2018 LS este echipat cu Lexus Safety System A+ de ultima generatie. Tehnologia avansata a sistemului include acum prima functie la nivel mondial de detectare a pietonilor cu asistare activa  a directiei.

Revigorare

Pentru a va revigora, scaunul cu 28 de directii de ajustare poate efectua masaj cu tehnica Shiatsu, in timp ce pasagerii din spate se pot bucura de o bancheta cu spatar reglabil, cu sapte programe de masaj Shiatsu si incalzire.